Shopping Cart

GRATIS FRAGT OVER KR. 499,- 📦

1 – 2 DAGES LEVERING 🚚

LIVE CHAT 💬

Minecraft

Minecraft merchandise

Se vores udvalg her!

Gamerlab.dk - Kvalitets gaming udstyr​

Køb gaming udstyr til din pc, Mac eller konsol hos Gamerlab. Gamerlab forhandler det fedeste, kvalitets gaming udstyr og gear. Hvis du leder efter dit nye gaming udstyr, er du kommet til det rette sted. Du kan stole på os, som dine gaming eksperter. Vi har nemlig udvalgt, vores sælgende brands nøje. Vores sortiment vil med tiden blive bredere, men lige nu forhandler vi sortimenter af markedets bedste gaming udstyr fra mærker som blandt andet TFrag, Urage, Vpro og Hama.

Vi er de første i Danmark, som forhandler gaming brandet TFrag. Gaming brandet TFrag, er designet i Danmark og bliver produceret i Kina. Udstyret fra TFrag er testet og kvalitetsgodkendt i samarbejde med TFrag.dk, som også er et online gaming community i Danmark. Her samles gamere og nyder hinandens selskab, i spillet counter strike. TFrag, har lyttet til deres spillere og i samarbejde med dem, fundet frem til hvad danskerne ønsker indenfor gaming udstyr. Nu sælges brandet TFrag endelig i Danmark. Kvalitets gaming udstyr, til overkommelige priser. Vi kan stolt sige, at vi er de eneste i Danmark, som i øjeblikket sælger brandet TFrag.

Vi forhandler alt fra gaming mus, headset, keyboard, musemåtter og diverse kabler, som skal til for at fuldende, din gaming oplevelse og skabe de bedste resultater for din ingame præstation. Er du endnu i tvivl om hvilket udstyr, eller brand du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport for at få vejledning og kompetent hjælp, til at finde præcis det gaming udstyr, som er det helt rette til dit behov. Du skal være velkommen til at kontakte os på vores live chat, eller skrive til vores mail.

Vores mission, vision og værdier

Hos Gamerlab.dk tilbyder vi lige nu gaming udstyr fra brands som TFrag, Urage, Vpro og Hama. TFrag er vores nyeste gaming brand, som er designet i Danmark, af gamere. Produkterne fra TFrag, er designet af danske gamere og testet af danske gamere. En af grundene til at, Gamerlab har valgt at forhandle TFrag som de første i Danmark, er at deres produkter sælges til en overkommelig pris. Du får kvalitet, ved brandet TFrag og vi er sikre på, du ikke bliver skuffet. Vi er de første i Danmark som sælger det danske gaming brand TFrag, som er på vej ind på det danske gamer marked. Vores primære fokus er på TFrag, da vi kan tilbyde vores kunder, en attraktiv fast lav pris. Alle produkterne, bliver leveret til os, uden de fordyrende mellemled og det gør vi kan holde prisen, på de unikke produkter fra TFrag i bund. 

Vores mission, er løbende at få et større udvalg, af produkter. Vi sigter efter, at få alt til gameren, på lager i fremtiden. Vi startede med at sælge G-Fuel, som primært er til gameren. Lige nu er vores fokus, skiftet til gaming udstyr og derfor øger vi løbende vores sortiment, af gaming udstyr. Vi stræber efter, at hjælpe små brands med at udvikle sig, på det danske marked. Fordelen ved at købe, gaming produkter ved et mindre brand er, at du får meget mere for dine penge. 

Vores vision og værdier er, at sætte vores kunder i fokus. Vi sigter altså højt. Vi stræber efter, at kunderne har så god en oplevelse, at de ikke kan glemme os. Så når vores tidligere kunder igen, mangler gaming udstyr, ved de hvor de skal komme, for at få den bedste service. Vi stræber så meget efter det, at vi næsten altid er til at komme i kontakt med, udover når vi sover. Vi kan kontaktes på vores live chat, eller mail.

Hurtig fragt

Vi leverer inden for 1-3 dage

Bredt sortiment

Vi får løbende nye produkter

Høj kvalitets produkter

Kun de bedste mærker

100% Sikker betaling

MobilePay / MasterCard / Visa