Shopping Cart

GRATIS FRAGT OVER KR. 499,- 📦

1 – 2 DAGES LEVERING 🚚

LIVE CHAT 💬

Gaming udstyr

Gaming udstyr

Find det rette gaming udstyr her!

Gaming headset

Find dit kommende gaming headset ved os. Vi forhandler nøje udvalgte headsets fra forskellige brands.

Gaming tastatur

Find dit nye tastatur ved os. Vi har helt sikkert et gaming tastatur du vil synes om, også til en fast lav pris.

Gaming mus

Har du brug for ny mus? Så er du kommet til den rette side, vi sælger forskellige muse af høj kvalitet.

Gaming musemåtte

Har du brug for ny musemåtte? Vi ved hvad der kræves af en musemåtte.

Netværkskabler

Har du brug for et nyt netværkskabel? Så kig med her, vi har et godt udvalg af kabler fra HAMA.

HDMI

Har du brug for et nyt HDMI kabel, som kan trække høje hastigheder? Så kig med her. Vi har et stort udvalg af kabler.

Gaming udstyr giver dig en fordel

Det er vigtigt at du vælger det rette gaming udstyr, så du kan performe når du er ingame. Indenfor gaming er det de små ting, som gør en forskel. Derfor er det vigtigt at du vælger det rette udstyr, så du har en bedre chance for at performe end dine modstandere. Det rette gamer udstyr kan være noget så simpelt som en mussemåtte. Afhængigt af dine indstillinger på din gamer mus, kan det være du enten skal vælge en lille eller en stor musemåtte.

Hvis du spiller med en mus som er langsom, skal du vælge en større musemåtte, som giver dig pladsen til at trække musen længere hen af dit skrivebord. Du kan også finde udstyr til selve musen. Blandt andet kan du fjerne fødderne som sidder under din mus, så den glider bedre på musemåtten. Det er især en god ide, hvis du sidder mange timer i streg foran din computerskærm, da det er knap så hårdt for dit håndled. 

Vi går op i at udstyret, skal være kvalitets godkendt og kunne købes til lav pris. Så er vi sikre på at du som kunde hos os, vil vende tilbage igen, den dag du endnu engang står og mangler det rigtige kvalitets udstyr. Generelt finder du en masse gaming udstyr, her på siden. Du finder diverse gaming kategorier, som muse, tastature, musemåtter og headsets. Som de eneste i Danmark forhandler vi lige nu, gaming brandet TFrag, som er dansk designet gaming udstyr.

Gamer udstyr i høj kvalitet

Det rigtige gamer gear kan gøre så du præsterer bedre ingame men også gøre det sjovere at game. Derfor har vi samlet det fedeste udstyr her på siden. Når du sidder in game, er det vigtigt at lyden ikke fejler noget. Du skal kunne høre hvor dine modstandere kommer fra, for at få de ekstra fordele i forskellige spil. Derfor er alle vores headsets testet og virker som de skal. Se vores udvalg af gamer headsets her.

Her på siden finder du det bedste udstyr til det fedeste gaming setup. Vi har muse, tastature og headsets som alle kommer fra samme brand og har samme farve. Så undgår du at dit setup, kommer til at se rodet ud. Du får garanteret det fedeste gamer setup, hvis du udelukkende har gaming udstyr på dit skrivebord.

Du finder et stort udvalg af gamer udstyr til din PC her på siden. Der er både udstyr til opgradering, af dit nuværende udstyr og udstyr fra helt nye brands, som er upcoming på markedet. Vi har også kabler af høj kvalitet, så du altid er sikker på en overlegen kvalitet i din lokale netværksforbindelse. De kommer i forskellige længder, så du nemt kan få det hele til at passe sammen. Med vores gaming udstyr, kan du finde alt du står og mangler til din pc. Vi er sikre på du finder noget, som kan forbedre din in game performance i diverse computerspil.

Hurtig fragt

Vi leverer inden for 1-3 dage

Bredt sortiment

Vi får løbende nye produkter

Høj kvalitets produkter

Kun de bedste mærker

100% Sikker betaling

MobilePay / MasterCard / Visa